ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Επίσκεψη αντιπροσωπείας εργαζομένων – συνδικαλιστών της ΔΕΗ-Ρουμανίας στην Αθήνα

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε αντιπροσωπεία συναδέλφων από την ΔΕΗ-Ρουμανίας (PPC Romania), αποτελούμενη από τους Florin Ionescu, Πρόεδρος SLI Energia (Sindicatul Liber Inderendent Energia , Πρωτοβάθμιο Σωματείο)
Γεν. Γραμματέας Federatia Phoenix (Δευτεροβάθμιο), Mircea Istrate, Εκτελεστικός Πρόεδρος και Petru Decebal Ciuciumis, Mέλος, σε μία επίσκεψη που αποτέλεσε μια πολύτιμη ευκαιρία για την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών σχετικά με την ηλεκτρική ενέργεια. Την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρός της Αντώνης Καρράς, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Μανιάτης και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Αθανάσιος Μάστορας.
Οι δύο αντιπροσωπείες αντάλλαξαν πληροφορίες σχετικά με τη δομή του συνδικάτου, την ανθρωπογεωγραφία των συναδέλφων στις δομές της εταιρίας μας και κυρίως για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και τον τρόπο που κάθε οργάνωση προσεγγίζει το κορυφαίο αυτό ζήτημα, καθώς μετά τη δική μας υπογραφή Ε.Σ.Σ.Ε., οι συνάδελφοι της Ρουμανίας ξεκινούν τις δικές τους διαπραγματεύσεις.
Ακολούθησε επίσκεψη στον ΑΗΣ Κερατέας – Λαυρίου όπου έγινε από τη διεύθυνση του σταθμού κ.κ. Tσιούμα Σπυρίδωνα, Διευθυντή ΔEH ΑΗΣ Κερατέας – Λαυρίου, Μαρτίνη Αθανάσιο, Τομεάρχη Συντήρησης και Λεγάκη Δημήτριο, Μηχανικό Λειτουργίας, μία αναλυτική – εμπεριστατωμένη παρουσίαση της ιστορίας της μονάδας και των δυνατοτήτων της.
Κομβικής σημασίας χαρακτηρίστηκαν από τους φιλοξενούμενούς μας οι συναντήσεις με την Ιεραρχία του Ομίλου ΔΕΗ, αρχής γενομένης με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Στάσση Γεώργιο, τον αναπληρωτή CEO κ. Παΐζη Αλέξανδρο και την Γενική Διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων κ. Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα.
Τον κύκλο των συναντήσεων έκλεισε η επίσκεψη στην έδρα του ΔΕΔΔΗΕ, όπου ο CEO της εταιρίας κ. Μάνος Αναστάσιος ενημέρωσε τις δύο αντιπροσωπείες για τους σκοπούς της Επιχείρησης και το όραμα της διοίκησης για το μέλλον της.
Προηγήθηκε της συνάντησης επίσκεψη και ξενάγηση των συναδέλφων στο κέντρο ελέγχου του ΔΕΔΔΗΕ, για σχετική ενημέρωση.
Η πρώτη αυτή γνωριμία με συναδέλφους άλλης χώρας, άλλης κουλτούρας, άλλης γλώσσας, αλλά με κοινούς στόχους και ανησυχίες που αφορούν την όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση των εργαζομένων σε έναν Όμιλο που αναπτύσσεται, μας δίνει την αισιοδοξία της επιτυχίας και μας δείχνει τον δρόμο για την επίτευξη των στόχων μας.
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τους επισκέπτες μας από τη Ρουμανία για το ενδιαφέρον τους και την εποικοδομητική συνεργασία κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους.
Ελπίζουμε ότι αυτή η εμπειρία θα συμβάλει στην ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των εργαζομένων και στην συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

 

smart

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο