Το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στον εορτασμό του ου Άγιου Μανουήλ του εκ Σφακίων στο Παρεκκλήσι του Σταθμού του ΑΗΣ Χανίων

Την Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά επισκέφθηκε την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023 το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, με αφορμή τον εορτασμό του Άγιου Μανουήλ του εκ Σφακίων και την τελετή της αρτοκλασίας που πραγματοποιήθηκε στο Παρεκκλήσι του Σταθμού του ΑΗΣ Χανίων, εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Η αντιπροσωπεία του Προεδρείου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, επισκέφθηκε επίσης υπηρεσιακές μονάδες του ΑΔΜΗΕ, της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ της ευρύτερης περιφέρειας των Χανίων, όπου ενημέρωσε, συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με συναδέλφους εργαζομένους στην περιοχή.

Στη σύντομη ομιλία του στην εκδήλωση στα πλαίσια του εορτασμού του Αγίου Μανώλη του Σφακιανού, το απόγευμα της Τετάρτης 23/8 στο ομώνυμο εκκλησάκι στον προαύλιο χώρο του Σταθμού του ΑΗΣ Χανίων στην Ξυλοκαμάρα, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ Αντώνης Καρράς, ανέφερε:

«Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Κύριε Δήμαρχε,
Αξιότιμε κύριε Διευθυντά του Σταθμού,
Αγαπητοί προσκεκλημένοι,
Φίλες και φίλοι,
Χαίρομαι πολύ για την πρόσκληση που είχαμε ως ΓΕΝΟΠ από το αγαπητό προεδρείο του ΑΗΣ Χανίων.
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην όμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα στα μαγευτικά Χανιά.

Ως νέος πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους του Ομίλου ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, νιώθω ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη μια φορά και πάλι με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Μανώλη του Σφακιανού στο παρεκκλήσι του Σταθμού του ΑΗΣ Χανίων.
Τέτοιου είδους εκδηλώσεις μας δίνουν την δυνατότητα να βρισκόμαστε από κοντά και ν’ ανταλλάσσουμε απόψεις για τυχόν θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει στους εργασιακούς χώρους και απασχολούν τους συναδέλφους μας.
Εμείς σαν Ομοσπονδία είμαστε πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και θεωρούμε υποχρέωσή μας να κάνουμε καθετί δυνατόν προκειμένου να δίνουμε λύσεις σε όποια προβλήματα προκύπτουν.

Στόχος μας είναι να συσφίξουμε τις σχέσεις μας κι ενωμένοι να προχωρήσουμε στις νέες διεκδικήσεις μας απέναντι στην Επιχείρηση. Η Εταιρεία μετασχηματίζεται, αναπτύσσεται και μπροστά μας έχουμε μεγάλα θέματα να επιλύσουμε. Αυτό σημαίνει ότι σε αυτόν τον μετασχηματισμό είναι απαραίτητη και η συμμετοχή μας.

Συνεπώς, στην καινούρια αυτή «εποχή» που ήρθε κι έρχεται στον Όμιλο ΔΕΗ και γενικότερα, πρέπει να είμαστε παρόντες και αρωγοί στην ανάπτυξή της, στην βιωσιμότητά της, χωρίς όμως να απεμπολούμε τα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις μας.
Εύχομαι χρόνια πολλά, υγεία και πάντα με το καλό να ανταμώνουμε».

 

 

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο