Πραγματοποιήθηκε το τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ στις 28 Σεπτεμβρίου 2023

 

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, Στουρνάρη 73-75 στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε με πλήρη απαρτία το τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ.

 

Τα θέματα που απασχόλησαν το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν:

1ο : Ενημέρωση

2ο : Εξουσιοδότηση έναρξης διαπραγματεύσεων για την νέα Σ.Σ.Ε.

3ο : Οργανωτικά

4ο : Οικονομικά.

 

Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε ομόφωνα η εξουσιοδότηση του Προεδρείου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ για την έναρξη διαπραγματεύσεων με τις διοικήσεις των εταιριών Δ.Ε.Η., Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., Α.Δ.Μ.Η.Ε. και Δ.Ε.Η. Ανανεώσιμες, για την υπογραφή των νέων Σ.Σ.Ε. το επόμενο έτος, 2024.

Επίσης, αποφασίστηκε η εξουσιοδότηση του Προεδρείου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ ώστε να προχωρήσει η αναδιοργάνωση του ΟΚΔΕ/ΔΕΗ-ΚΗΕ (Οργανισμός Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Εργαζομένων ΔΕΗ/ΚΗΕ).

Στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν διαβουλεύσεις και προτάσεις των σωματείων μελών μας, έτσι ώστε να διαμορφωθεί το τελικό πλέγμα των προτάσεων της διαπραγμάτευσης.

Το Προεδρείο και το Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, δεσμεύονται να πράξουν τα δέοντα, ώστε να διασφαλιστούν τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων, παλιών και νέων και θα επιδιώξουν, όπως άλλωστε έπρατταν πάντοτε, να αποκομίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τις επερχόμενες διαπραγματεύσεις, για την υπογραφή ικανοποιητικών ΣΣΕ.

Εκτός των άλλων, μέγιστη προτεραιότητα δίνεται επίσης στην υγιεινή, την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων.

Ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Αντώνης Καρράς, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εξέφρασαν τη βαθιά θλίψη και την αλληλεγγύη τους προς τους πληγέντες από τις τεράστιες φυσικές καταστροφές, τις θεομηνίες και πλημμύρες, που χτύπησαν κυρίως τη Θεσσαλία, την Κεντρική Ελλάδα και τη Βόρεια Εύβοια, αλλά και τις καταστροφικές πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού, που έπληξαν καίρια τη χώρα μας.

Εξήραν επίσης την αυταπάρνηση και τον επαγγελματισμό των συνάδελφων τεχνικών του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και του Α.Δ.Μ.Η.Ε., οι οποίοι δίνουν για πολλοστή φορά τα διαπιστευτήριά τους, μαχόμενοι αγόγγυστα και αδιαπραγμάτευτα, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, για την αποκατάσταση των μεγάλων ζημιών που υπέστησαν τα δίκτυα και οι υποδομές, αλλά και για την αδιάλειπτη ηλεκτροδότηση και του τελευταίου νοικοκυριού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο