Συναδέλφισσες-οι

Μετά τη δημοσίευση της β΄ σχετικής υπουργικής απόφασης που εκδόθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και τέθηκε σε ισχύ από την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022η ανώτερη τιμή για το τεστ ανίχνευσης του ιού SARS-COV-2 με την μέθοδο RT-PCR ορίζεται στα 35 ευρώ +12 ευρώ για τη δειγματοληψία, δηλαδή 47 ευρώ, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ σε συνεργασία με την Y.F.C. Ygeia Family Care εξασφάλισε ειδική τιμή σε μια σειρά διαγνωστικών κέντρων σε Αθήνα- Θεσσαλονίκη- Κοζάνη-Πτολεμαΐδα- Φλώρινα- Αμύνταιο σε πρώτη φάση με την προοπτική το αμέσως  επόμενο χρονικό διάστημα να επεκταθεί στην επικράτεια.

ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ PCR test?

Ειδικά χαμηλή τιμή για διενέργεια Μοριακού (PCR) test COVID-19 (για Κορωνοϊό) δικαιούνται όλα τα μέλη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, τα μέλη της οικογένειας τους (σύζυγος, παιδιά), οι γονείς τους και τα πεθερικά τους.

Η ειδική τιμή αναφέρεται σε απεριόριστο αριθμό test ανά άτομο και μόνο στα συμβεβλημένα κέντρα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Πηγαίνω απ’ ευθείας στην συνεργαζόμενη  Κλινική ή στο Διαγνωστικό κέντρο για να υποβληθώ σε Μοριακό (PCR) test COVID-19 (για Κορωνοϊό).

Στην γραμματεία του Συνεργαζόμενου κέντρου αναφέρω ότι είμαι από το πρόγραμμα Family Care που έχει συμφωνηθεί η ειδική χαμηλή τιμή εξέτασης για Μοριακό test COVID.

Αν το test πραγματοποιηθεί μέχρι τις 11πμ το αποτέλεσμα της εξέτασης θα σταλεί στο mail που θα δώσετε μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας. Διαφορετικά την επομένη. Αυτό εξαρτάται από το πλήθος των test που διενεργούνται και από τον φόρτο εργασίας.

Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε τηλεφωνικά το εκάστοτε κέντρο για να ενημερωθείτε για τις ώρες.

Για την κατ’ οίκον εξέταση που ισχύει μόνο για την Αττική πρέπει να καλέσετε στο 210.8000.310 μέχρι τις 12πμ για να έρθουν στο σπίτι σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Το αποτέλεσμα του test θα το λάβετε την ίδια ημέρα του test στο mail σας.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα (διαφορετικής τιμής) καλέστε άμεσα στο τηλεφωνικό κέντρο  εξυπηρέτησης     210.2322.997 ή 6986.500.401.

Προσοχή

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ δεν ευθύνεται για την τυχόν πλημμελή εξυπηρέτηση των μελών της από τα συνεργαζόμενα κέντρα λόγω του μεγάλου αριθμού των test ημερησίως.

                                   Για τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

    Ο  Πρόεδρος                                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Αδαμίδης                                                           Αντώνης  Καρράς

Πατήστε εδώ για να δείτε τον κατάλογο των διαγνωστικών κέντρων

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο