Απονομή ηθικών επαίνων και δώρων σε παιδιά μισθωτών και συνταξιούχων της ΔΕΗ

Ηθικούς επαίνους και δώρα έλαβαν τα παιδιά των εργαζομένων και των συνταξιούχων της ΔΕΗ, που αρίστευσαν στις σπουδές τους κατά το σχολικό και ακαδημαϊκό έτος 2022 -2023, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, στην Πτολεμαΐδα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινων Πόρων και Οργάνωσης κ. Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου, διευθυντικά στελέχη καθώς και όλοι οι βραβευθέντες με τις οικογένειές τους.

Την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ και τα Σωματεία Μέλη της εκπροσώπησε ο Έφορος και μέλος του Δ.Σ. Κώστας Κιβρακίδης, ο οποίος στο χαιρετισμό του, ανέφερε: «Αξιότιμη κυρία Γενική Διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων, κυρίες και κύριοι διευθύντριες και διευθυντές, κυρίες και κύριοι επίσημοι προσκεκλημένοι, αγαπητοί μου γονείς, αγαπητά μου παιδιά.

Καλησπέρα και από μένα. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ο νέος Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, ο συνάδελφος Αντώνης Καρράς, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στη σημερινή εκδήλωση, παρότι το επιθυμούσε πάρα πολύ. Εκ μέρους του Προεδρείου και του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, απευθύνω θερμούς χαιρετισμούς. Είμαι χαρούμενος που παρευρίσκομαι σήμερα στην τελετή βράβευσης που οργανώνει κάθε χρόνο η Εταιρεία για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων που αρίστευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους πρωταγωνιστές της σημερινής μας εκδήλωσης, εσάς τους αριστούχους, γιατί μας δίνετε τη δυνατότητα να αισιοδοξούμε.

Με το αναμνηστικό δίπλωμα που παίρνετε σήμερα, αναγνωρίζεται η προσπάθεια και ο μόχθος για κάθε στόχο που κατακτάτε. Η δική σας επιβράβευση είναι μια αναγνώριση για τους δασκάλους και τους γονείς σας που στέκονται δίπλα σας, αφανείς ήρωες, για να στηρίζουν τα όνειρά σας. Κάντε τη γνώση δύναμη μέσα από την κριτική σκέψη και διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Η γνώση είναι ένα μεγάλο εφόδιο για τη ζωή που σας περιμένει. Το μεγαλύτερο όμως εφόδιο στη ζωή είναι το ήθος και οι αξίες που επιλέγουμε. Σας συγχαίρω και σας εύχομαι όλη μετέπειτα πορεία σας να στέφεται πάντα από παρόμοιες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Θα ήθελα, τέλος, να εκφράσω ιδιαίτερες ευχαριστίες στη διοίκηση της ΔΕΗ για τη συνέχιση της πολύτιμης εκδήλωσης των ηθικών βραβεύσεων των αριστούχων μαθητών και φοιτητών, παιδιών αγαπητών συναδέλφων της οικογένειας ΔΕΗ.

Εκ μέρους της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και των Σωματείων Μελών της, θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Ευχαριστώ».

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

 

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο