ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 και ώρα 10.00 π.μ., στο ξενοδοχείο NOVOTEL στη Αθήνα, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης: Ενημέρωση, Οργανωτικά, Οικονομικά.
Ο Πρόεδρος Αντώνης Καρράς και ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Μανιάτης, ενημέρωσαν το Σώμα για τις εθιμοτυπικές συναντήσεις που πραγματοποίησαν το προηγούμενο διάστημα, αμέσως μετά την συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ., με τους Προέδρους και Διευθύνοντες Συμβούλους, των εταιριών του Ομίλου ΔΕΗ (ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΗ Ανανεώσιμες) και του ΑΔΜΗΕ. Ενημέρωσαν επίσης το Σώμα σχετικά με την επικείμενη εκδίκαση της υπόθεσης του Τιμολογίου Προσωπικού στο ΣΤΕ, την ερχόμενη Τρίτη 13 Ιουνίου.
Μετά από διεξαγωγή εποικοδομητικής συζήτησης, εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις του Προεδρείου, του Οργανωτικού Γραμματέα και του Ταμία, σχετικά με την Οργανωτική και την Οικονομική εγκύκλιο λειτουργίας των οργάνων της Ομοσπονδίας, για το επόμενο διάστημα, ενώ εγκρίθηκε επίσης ο «Οικονομικός Απολογισμός Α΄ Τριμήνου 2023».
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε διεξοδική ενημέρωση, από την κ. Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινων Πόρων και Οργάνωσης της ΔΕΗ Α.Ε. και την κ. Αριάδνη Αντωνιάδου, Διευθύντρια Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων & Οργάνωσης της ΔΕΗ, σχετικά με το «Νέο Σύστημα Καταγραφής της Απασχόλησης & Έκδοσης της Μισθοδοσίας» της ΔΕΗ Α.Ε., στα πλαίσια του νόμου 4808/2021, σχετικά με το Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ.
Στη συνέχεια, τέθηκαν ερωτήματα και δόθηκαν απαντήσεις επί των ερωτημάτων, σχετικά με το νέο σύστημα, Καθώς το ζήτημα βρίσκεται στη μέση φάση της εξέλιξής του, συμφωνήθηκε εκατέρωθεν να συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις και οι ενημερώσεις.
Τη συζήτηση διεύθυνε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ Αντώνης Καρράς, με την επικουρία του Γ. Γραμματέα Κώστα Μανιάτη.
Στην παρουσίαση συμμετείχαν επίσης, εκτός του Προεδρείου και των Μελών του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, Πρόεδροι, Γενικοί Γραμματείς και Εκπρόσωποι Πρωτοβάθμιων Σωματείων Μελών της.

Γραφείο Τύπου
ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

 

  

 

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο