2105215700 - FAX: 2105235996 [email protected]

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία, χρησιμοποιώντας λογικές απόλυτου αιφνιδιασμού κατέθεσε προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ υλοποιώντας την από 4/4/2016 ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, συμμετέχει στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και καλεί το σύνολο των εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ σε απεργία από της 00:01 της Παρασκευής 6 Μαΐου.

Η 48ωρη απεργία θα συνεχισθεί και την Κυριακή 8 Μαΐου, ημέρα που η ΓΣΕΕ προκήρυξε 24ωρη απεργία για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.

  Συνάδελφοι,

Σε αυτούς που μετέτρεψαν το μεγάλο ΟΧΙ  του Ελληνικού λαού, σε ένα Εκκωφαντικό ΝΑΙ  υπογράφοντας το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο, έχουμε μόνο μια υποχρέωση, να τους ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πατήστε εδω για να εκτυπώσετε το δελτιο τύπου

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.