Με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, συναντήθηκε σήμερα η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στο πλαίσιο των συναντήσεων με επαγγελματικές οργανώσεις και κοινωνικούς φορείς, για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ και την αντίσταση απέναντι στην καταστροφική , για την Εθνική Οικονομία, απόφαση της ΔΕΗ για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ) της εταιρίας.

Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε. επισήμανε πως η απώλεια του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ θα έχει αρνητικές συνέπειες για τις ελληνικές επιχειρήσεις καθώς αυτό θα σημάνει την απώλεια της δυνατότητας του δημοσίου να επεμβαίνει σταθεροποιητικά στην αγορά. Ο κ.Χατζηθεοδοσίου εξέφρασε επίσης την αντίθεσή του στη βιαστική απόφαση για το πρόωρο κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων», που όπως είπε, αναδεικνύει η ξέφρενη κούρσα των τιμών του φυσικού αερίου και του ηλεκτρικού σε όλη την Ευρώπη.

Ακόμα, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε. , ο οποίος θα συμμετέχει στην κοινή συνέντευξη τύπου που προγραμματίζεται για την ανάδειξη του θέματος της ΔΕΗ , τόνισε πως η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος θα υποστηρίξει τον αγώνα που δίνει η Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ, ενάντια στην ιδιωτικοποιηση της  ΔΕΗ.

 

Να μη χαθεί το Δ της ΔΕΗ!

#Να_μη_χαθεί_το_Δ_της_ΔΕΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο