Στην κατάθεση στεφάνου για την ιστορική επέτειο της «Μάχης της Ηλεκτρικής» το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

Στην καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Αγίου Γεωργίου στο Κερατσίνι, προς τιμήν των πεσόντων αγωνιστών στην Μάχη της Ηλεκτρικής, παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ και των Σωματείων μελών της, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Αντώνη Καρρά.

Παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, μέλη του δημοτικού συμβουλίου, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και βουλευτές, καθώς επίσης και μαθητές από το γειτονικό Δημοτικό Σχολείο 13-21.

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και τον ΑΔΜΗΕ, απέτισαν φόρο τιμής στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών της «Μάχης της Ηλεκτρικής» στο Κερατσίνι την 13η Οκτωβρίου 1944, ο οποίοι θυσίασαν τη ζωή τους πολεμώντας τους ναζιστές κατακτητές, αγωνιζόμενοι για την διασφάλιση της ηλεκτροδότησης της Αττικής, ενός αγαθού απαραίτητου για τη διαβίωση των κατοίκων της.

Αιωνία η μνήμη των πεσόντων ηρώων μας. Τιμή και δόξα στους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ αγωνιστές της «Μάχης της Ηλεκτρικής», που άφησαν την θυσία τους ως παρακαταθήκη στις μελλοντικές γενιές, παράδειγμα αγάπης για την πατρίδα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

 

 

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο