logo_okdeΜε δεδομένες τις δυσκολίες που υπήρχαν στο θέμα της λειτουργίας της «ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ», η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ και ο ΟΚΔΕ/ΔΕΗ-ΚΗΕ αποφάσισαν τη συνέχιση και την ανάπτυξη του προγράμματος από τον ίδιο τον Οργανισμό.

Έτσι πλέον, από 1/7/2015 και μετά από πολλές προσπάθειες οι συνδέσεις του προγράμματος έχουν μεταφερθεί οριστικά στον ΟΚΔΕ.

Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσει τηλεφωνική εξυπηρέτηση στα 6932400603 & 6932400606, τις εργάσιμες ημέρες και από 10 πμ μέχρι 2μμ. Συγχρόνως οι συνάδελφοι μπορούν να καταθέτουν ηλεκτρονικά τα αιτήματά τους και να παρακολουθούν την εξέλιξή τους μέσα από την εφαρμογή που έχει εγκατασταθεί για αυτόν ακριβώς το λόγο (http://genop.gr/mobile).

Ο Οργανισμός ήδη συζητά με την Wind για την δημιουργία των πιο οικονομικών πακέτων και προσαρμοσμένων στις ανάγκες των συναδέλφων και των οικογενειών τους. Ευελπιστούμε τις αμέσως επόμενες ημέρες να οριστικοποιηθούν και να ανακοινωθούν.

Εννοείται, πως όλες οι συνδέσεις που είναι ενεργές θα λάβουν την επιδότηση που τους αναλογεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με λεπτομερείς οδηγίες.

 

Για τον ΟΚΔΕ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

 

Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας

 

Μ. Θεοχαράτος                                     Α. Παπανικολάου

 

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο