Ομιλία του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ Αντώνη Καρρά, στη Γενική Συνέλευση του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού ΔΕΗ.

«Αγαπητέ Πρόεδρε, Αγαπητέ Γεν. Γραμματέα
Αγαπητά Στελέχη του Δ.Σ
Αξιότιμες και Αξιότιμοι Προσκεκλημένοι
Αγαπητή Πρόεδρε της ΟLYMPICO VISION κ. Ντολαπτσή
Φίλες και Φίλοι, Συνεργάτες και Εργαζόμενοι του Συνεταιρισμού
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Συνταξιούχοι

Μετά την τιμητική πρόσκληση που δέχτηκα, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που παρευρίσκομαι στη Δυτική Μακεδονία, για την Γενική Συνέλευση του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού ΔΕΗ.

Θέλω να ενημερώσω ότι ο Γεν. Γραμματέας δεν βρίσκεται εδώ σήμερα, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ως νέος Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εκπροσωπώντας το Δ.Σ και τους εργαζόμενους του Ομίλου ΔΕΗ & ΑΔΜΗΕ
Νιώθω χαρούμενος διότι για δεύτερη φορά μετά από πολύ καιρό βρισκόμαστε ξανά μαζί, δια ζώσης.

Γιατί τέτοιου είδους συγκεντρώσεις, παρότι κάποιες στιγμές γίνονται κάτω από αντίξοες συνθήκες ή άλλα γεγονότα π.χ. σήμερα στη συγκεκριμένη συγκυρία Πολιτικές Εκλογές, για μας έχουν ένα και μόνο αποτέλεσμα.

Δημιουργούν μέσα από την ενημέρωση – ανταλλαγή απόψεων και ειλικρινούς διαλόγου, γόνιμες προτάσεις με καλά αποτελέσματα.

Αυτό που εύχομαι και στη σημερινή Γενική σας Συνέλευση είναι να έχετε καλά αποτελέσματα.

Εκτός αυτού αναπτύσσουν ένα κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ μας, που μόνο θετικά αποτελέσματα επιφέρει στο Συνεταιρισμό μας, την εύρυθμη λειτουργία του και την ασφάλεια των Εταίρων, εργαζομένων και συνταξιούχων, μέσα από την ανάπτυξή του.

Ο Συνεταιρισμός ήταν – είναι και θα πρέπει να είναι στήριγμα σε κάθε οικογένεια Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΔΕΗΤΖΙΔΩΝ (να μου επιτραπεί η έκφραση) και όχι μόνο.

Πρωταγωνιστικό ρόλο για την επίτευξη αυτών των στόχων έχουν όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού και οι Εργαζόμενοι ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΗ ΑΝ. & ΑΔΜΗΕ που εμείς ως νόμιμοι εκπρόσωποι – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ & ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ.

Η ΚΑΡΔΙΑ και η ΨΥΧΗ του Συνεταιρισμού είναι τα μέλη του, που αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο του Οικονομικού Οργανισμού αυτού……….

Έχουμε πολλές φορές επισημάνει πως αν θέλουμε ο Συνεταιρισμός να έχει Παρελθόν, Παρόν & Μέλλον οφείλουμε όλοι ανεξαιρέτως, σε κοινή προσπάθεια να αυξήσουμε τα μέλη, να εγγράψουμε μέλη, να ενισχύσουμε τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό μας.

Η Διοίκηση του Συνεταιρισμού παράλληλα, οφείλει να συνεχίσει με υπευθυνότητα, με επαγγελματισμό, με ικανότητα και ανεξάντλητη εργατικότητα να μεριμνήσει ώστε:

Ο Συνεταιρισμός να συμβάλει ακόμα περισσότερο στη βελτίωση ζωής των Εργαζομένων και Συνταξιούχων μελών του.

Σήμερα η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, η στήριξη στον εργαζόμενο και ιδιαίτερα να μου επιτραπεί να πω, στο νέο Εργαζόμενο και Συνταξιούχο, ακόμα-ακόμα στην νέα ελληνική οικογένεια, έχει μεγαλύτερη αξία από κάθε άλλη χρονική στιγμή.

Από πλευράς μας, μας ενδιαφέρει οι Συνεταιριστική Ιδέα να πετύχει.
Μας ενδιαφέρει η ΑΝΑΠΤΥΞΗ του Συνεταιρισμού
Μας ενδιαφέρει η προσφορά του προς τους Εργαζόμενους & Συνταξιούχους των Εταιρειών μας.

Μας ενδιαφέρει η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ του Συνεταιρισμού.
Μας ενδιαφέρει εάν το επόμενο χρονικό διάστημα να μπορούμε να πάμε σε κοινές δράσεις ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. ΣΤΗΡΙΞΗΣ, ακόμα και Ευάλωτες Οικογένειες της Ελληνικής Κοινωνίας.

Σήμερα, καλούμαστε σε αυτή την 10ετία με διαφορετικό περιβάλλον από την προηγούμενη, να αναλογιστούμε πραγματικά τι θέλουμε.
Να γυρίσουμε πίσω; Στην αρχή της προηγούμενης 10ετίας που παραλάβαμε ένα Συνεταιρισμό με χρέη;
Να μείνουμε ΣΤΑΣΙΜΟΙ; Που μέχρι και σήμερα μας κυνηγά η Ελληνική Δικαιοσύνη από το παρελθόν; Ή να προχωρήσουμε ΜΠΡΟΣΤΑ με καινοτόμες αλλαγές στη ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ, στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ του Συνεταιρισμού, αναλαμβάνοντας δράσεις προς όφελος των Εργαζομένων & Συνταξιούχων;

Θεωρώ κλείνοντας, πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος, πρέπει να πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ
Προχωράμε ΜΠΡΟΣΤΑ, Αναπτύσσοντας τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Εργαζομένων ΔΕΗ.
Στηρίζοντας το νέο Εργαζόμενο & τον Συνταξιούχο.
Δείχνοντας την Αλληλεγγύη μας προς τις ευπαθείς ομάδες των Συμπολιτών μας.

Σε μια Κοινή Προσπάθεια

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ & ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ -ΚΗΕ

Ευχαριστώ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο