Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε συνεργείο συνάδελφων τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ στο Ηράκλειο Κρήτης που διαπίστωσε, μετά από έλεγχο, ότι καταναλωτής είχε συνδέσει παράνομα το ρεύμα (ρευματοκλοπή) που είχε αποκοπεί λόγω οφειλών.

Οι αρμόδιες αρχές πλέον έχουν την ευθύνη για την παραδειγματική τιμωρία του οξύθυμου καταναλωτή. Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ απαιτεί από την εταιρία τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων που θα επιτρέπουν στους συναδέλφους να εργάζονται με ασφάλεια χωρίς να κινδυνεύουν από θερμοκέφαλους και «νταήδες».

Ακόμη, επαναλαμβάνει για μια ακόμη φορά ότι οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ εργάζονται για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών με συνέπεια και επαγγελματισμό και απευθύνει έκκληση για την εξάλειψη του φαινομένου της ρευματοκλοπής που σε αρκετές περιπτώσεις έχει στοιχήσει τη ζωή συνανθρώπων μας.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συμπαρίσταται στο συνάδελφο που δέχτηκε την επίθεση και δηλώνει ότι θα αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα που υπάρχει ώστε οι συνάδελφοί μας να προστατεύονται και να μην κινδυνεύουν σε ανάλογες περιπτώσεις.

 

Γραφείο Τύπου

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο