Το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ είχε διαδοχική συνεργασία, μέσω τηλεδιασκέψεων, με τις διοικήσεις των εταιρών του Ομίλου ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΗΑΝ) και του ΑΔΜΗΕ για την εκτίμηση της κατάστασης και των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊου.

Στο πλαίσιο αυτό η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θέλει να ενημερώσει τους χιλιάδες συναδέλφους πως οι εταιρίες του Ομίλου ΔΕΗ και ο ΑΔΜΗΕ αποφασίστηκε ότι θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα 16/3  μόνον με το προσωπικό ασφαλείας.

Για την απρόσκοπτη λειτουργία του Ομίλου ΔΕΗ και κατ΄επεκταση την ομαλή τροφοδοσία με ηλεκτρικό ρευμα των εκατομμυρίων καταναλωτών, οι αρμόδιες διευθύνσεις θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ενημέρωσης, κατανομής και οδηγιών προς το προσωπικό.

Οι εργαζόμενοι στον Ομιλο ΔΕΗ και στον ΑΔΜΗΕ θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, εργαζόμενοι με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό,  για να αντιμετωπιστεί με επιτυχία αυτή η μεγάλη μάχη.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εκφράζοντας τους χιλιάδες εργαζόμενους που εκπροσωπεί δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της και την ευγνωμοσύνη της  στο υγειονομικό προσωπικό της πατρίδας μας για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλει προς όφελος όλων μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο