ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Επίσκεψη του Προεδρείου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στη Ρουμανία

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ στη Ρουμανία, σε ανταπόδοση της πρόσφατης επίσκεψης αντιπροσωπείας εργαζομένων – συνδικαλιστών της ΔΕΗ Ρουμανίας στη Αθήνα.
Ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Αντώνης Καρράς, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Μανιάτης και ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Σάκης Μάστορας, πραγματοποίησαν εποικοδομητικές συναντήσεις με συναδέλφους εργαζόμενους και συνδικαλιστές της δευτεροβάθμιας Ομοσπονδίας Federatia Phoenix, καθώς και με τη διοικητική ιεραρχία της ΔΕΗ Ρουμανίας (PPC Romania), σημαντικού μέλους πλέον του Ομίλου ΔΕΗ.

Η συνάντηση της Αντιπροσωπείας της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με συναδέλφους από το Συνδικάτο Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ρουμανίας και τη Διοικητική Ιεραρχία της ΔΕΗ Ρουμανίας είχε στόχο την ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων σχετικά με την ηλεκτρική ενέργεια και την ενίσχυση της μεταξύ τους συνεργασίας.
Από τη πλευρά του Συνδικάτου, στη συνάντηση συμμετείχε το Εκτελεστικό Γραφείο του “Sindicatul Liber Independent Energia” (SLIΕ, Ελεύθερη Ανεξάρτητη Ενεργειακή Ένωση), αποτελούμενο από τους: Ionescu Florin – Πρόεδρος του SLIE, Istrate Mircea – Εκτελεστικός Πρόεδρος SLIE, Dinca Marius – Γραμματέας SLIE, Dragusin Lucian Traian – Αντιπρόεδρος / Εκτελεστικός Πρόεδρος SLIE Muntenia Branch, Florescu Bogdan Marinel – Αντιπρόεδρος/ Πρόεδρος του SLIE Gurgiu Branch, Capitaneau Eugen – Αντιπρόεδρος/ Πρόεδρος του SLIE Constanta Branch, Isofache Gicu – Αντιπρόεδρος / Πρόεδρος του SLIE Latomita Branch.

Στη συνάντηση της Αντιπροσωπείας της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ με τη διοικητική ιεραρχία της ΔΕΗ Ρουμανίας (PPC Romania), συμμετείχαν οι: Alessio Menegazzo – CEO & Country Manager, Mihai Peste –General Manager Retele Electrice, Inut Duna – General Manager Network of PPC Energie and PPC Energia Muntenia, Daniel Cranta – General Manager of Services and Security, Adina Marin – HR Management.
Στη συνάντηση της Αντιπροσωπείας της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με τη διοίκηση της ΔΕΗ Ρουμανίας, αναδείχθηκε η σημασία των στρατηγικών σχέσεων, ενώ συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την πορεία της επιχείρησης, τους εργαζόμενους και τις μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξης των φιλικών δεσμών και της αγαστής συνεργασίας.

Στην γόνιμη συνάντηση με τους Ρουμάνους συναδέλφους εργαζομένους στη ΔΕΗ Ρουμανίας (PPC Romania), διαπιστώθηκαν για μια ακόμη φορά, οι ταύτιση των στόχων για την ευημερία των εργαζομένων, μέσα από την παράλληλη πορεία και τα κοινά συμφέροντα, στον ίδιο επιχειρησιακό όμιλο, τη ΔΕΗ. Οι δύο αντιπροσωπείες συζήτησαν κομβικά ζητήματα που αφορούν την επωφελή εκπροσώπηση των εργαζομένων και την ανάπτυξη του Ομίλου ΔΕΗ. Επιπροσθέτως, ενισχύθηκαν οι βάσεις για μια μόνιμη συνεργασία, για τη επίτευξη των κοινών στόχων και την ενίσχυση των δεσμών και της συνεργασίας μεταξύ των εργαζομένων των δύο χωρών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο