ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 Συναδέλφισσα, συνάδελφε

Για ακόμα μια φορά θα χρειαστεί ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ οι άνθρωποι του μόχθου που ρισκάρουμε καθημερινά τις ζωές μας για την αδιάληπτη ηλεκτροδότηση της χώρας,  να στερήσουμε από την οικογένεια μας τα «προς το ζην» και να βγούμε στους δρόμους, για να διαφυλάξουμε από τα νύχια παγκόσμιων και εγχώριων συμφερόντων την Εθνική μας περιουσία.

Για ακόμα μια φορά ο κόσμος της εργασίας καλείται να πληρώσει εξ’ ολοκλήρου το μάρμαρο για παγκόσμιους σχεδιασμούς, που στόχο έχουν να συσσωρεύσουν τον Εθνικό πλούτο ανεξάρτητων δημοκρατικών κρατών στα χέρια μιας χούφτας άπληστων κερδοσκόπων.

Η ΔΕΗ αποτελεί το τελευταίο αναπτυξιακό κάστρο της Εθνικής μας Οικονομίας.

Εδώ και 20 χρόνια έχει μπει στο στόχαστρο των διαπλεκόμενων συμφερόντων της εγχώριας, της ευρωπαϊκής  και της παγκόσμιας ενεργειακής διαπλοκής.

Δεν τρέφουμε αυταπάτες πως το πολιτικό προσωπικό – ανεξαρτήτου ιδεολογικής προέλευσης – έχει τη δυνατότητα ή θέλει να σώσει τη ΔΕΗ. Δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι μπορεί κάποιος φωτισμένος ηγέτης, να χαράξει μια εθνική στρατηγική που στόχο έχει να δημιουργήσει στα παιδιά μας θέσεις εργασίας με ανθρώπινες συνθήκες και ένα ικανοποιητικό  εισόδημα, ώστε να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ακόμα μία φορά πρέπει να βγούμε στον δρόμο!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρέπει να ενημερώσουμε την κοινωνία για το Εθνικό έγκλημα της εκποίησης της ΔΕΗ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  πρέπει να βροντοφωνάξουμε, ότι το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων θα ερημώσει την κρίσιμη εθνικά περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρέπει να προστατεύσουμε τα εργασιακά κεκτημένα δεκαετιών και να μην επιτρέψουμε, καταστρατηγώντας τις ΣΣΕ, να έρθει ο εργασιακός μεσαίωνας και στο τελευταίο κάστρο που λέγεται ΔΕΗ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρέπει να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ πρώτα στον εαυτό μας και μετά σε όλη την κοινωνία την αγνότητα των προθέσεων μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρέπει να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ώστε να αντιληφθούν ΑΠΑΝΤΕΣ πως το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ μας είναι το ΚΟΜΜΑ ΔΕΗ και τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού στην οποία ανήκει αυτή η τεράστια Επιχείρηση.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ απόψε το βράδυ να βρίσκεστε όλοι στις γραμμές του ΑΓΩΝΑ… Η απεργία μας θα πρέπει να είναι ΜΑΖΙΚΗ και ΚΑΘΟΛΙΚΗ…

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να στείλουμε μήνυμα ενότητας με αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα δίνοντας  ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου 2019 που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Συντάγματος στις 17.00 (Προσυγκέντρωση επί της Χαλκοκονδύλη 30 στις 15.00).

Συνάδελφοι ο Αγώνας είναι δύσκολος, σκληρός και μοναχικός.  

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

 

                                                                   Αντώνης Καρράς                                                                       

Γ. Γραμματέας

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο