Οι θέσεις του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ της ΔΕΗ Π. Καραλευθέρη, έτσι όπως αυτές εκφράστηκαν τελευταίως, δεν απηχούν τις θέσεις της ΓΕΝΟΠ η οποία και αναμένει σχετικές εξηγήσεις 

Απορία, σύγχυση και προβληματισμό δημιουργούν οι πρόσφατες δηλώσεις  του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε συν. Παντελή Καραλευθέρη (δηλώσεις που έγιναν στο πλαίσιο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας για το θέμα της ΔΕΗ) και αφορούσαν στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΑΔΜΗΕ (πώληση).

Μία θέση που παρεκκλίνει από την μέχρι τώρα στάση του συν. Καραλευθέρη στο εν λόγω ζήτημα και που δε συνάδει με την πρακτική που ως στιγμής ακολούθησε αφού ως γνωστόν, ως εκπρόσωπος των εργαζόμενων, καταψήφισε (στο Δ.Σ της ΔΕΗ) τα θέματα σχετικά με την πώληση του ΑΔΜΗΕ.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΗΕ- ΚΗΕ:

  • Τηρώντας τις αποφάσεις των Διοικητικών της Συμβουλίων – Συνεδρίων, υποστήριξε και θα υποστηρίζει τις θέσεις της σχετικά με τον Όμιλο ΔΕΗ, απαρέγκλιτα, αδιαπραγμάτευτα, αταλάντευτα και σε καμία περίπτωση δεν την εκφράζει η επίμαχη θέση του συν. Καραλευθέρη.
  • Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εκφράζει  000 εργαζόμενους στον όμιλο ΔΕΗ, που αυτή τη στιγμή δίνουν «τη μητέρα των μαχών» προκειμένου να αποτρέψουν την πώληση λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων, προκειμένου να αποτρέψουν την κατάρρευση της Επιχείρησης, προκειμένου να κρατήσουν τη ΔΕΗ στο Δημόσιο.

Είναι αυτονόητο ότι η θέση  και η στάση της Ομοσπονδίας που είναι απολύτως γνωστή σε όλους,  δεσμεύει το σύνολο των εκλεγμένων. Σε αντίθετη  περίπτωση θα ζητούνται εξηγήσεις και απόδοση ευθυνών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο