Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας – Κάλεσμα Συμμετοχής

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Τοποθεσία «Μπεκρεβένικος – Μικρή Πέτρα» (Λιβερά)

 

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καλεί τα Σωματεία-Μέλη της ,τους εργαζομένους , τους συνταξιούχους και όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που οργανώνεται από τα Εργατικά Κέντρα, τα  Σωματεία και τους τοπικούς φορείς την Τρίτη 22/9 στα Λιβερά στις 12:00 το μεσημέρι

προκειμένου να καταδειχθεί στην Κυβέρνηση η καθολική αντίθεση των κοινωνικών οργανώσεων και των πολιτών στην προοπτική της κατάρρευσης και του οικονομικού μαρασμού της περιοχής που φέρνει η βίαιη απολιγνιτοποίηση.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κοζάνη είναι σημαντικό γεγονός από μόνη της. Θα μπορούσε όμως αυτή η επίσκεψη να είναι μια ευκαιρία παραγωγικού διαλόγου με τους κοινωνικούς εταίρους για τις δυσμενείς συνέπειες και τα αποτελέσματα της βίαιης απολιγνιτοποίησης. Μιας απόφασης που έλαβε ο ίδιος ο κ.Μητσοτακης χωρίς –όπως πιστεύουμε- να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος αλλά και τα μέσα (χρηματοδοτικά και άλλα) ώστε αυτή η διαδικασία να γίνει ομαλά και χωρίς «θύματα» !

Πιστεύουμε πως το οικονομικό και κοινωνικό κόστος για τις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Αρκαδίας είναι μη δυνάμενο να εκτιμηθεί πλήρως, αλλά πάντως καταστροφικό.

 

ΟΛΟΙ μαζί δίνουμε Δυναμικό Παρόν στη Συγκέντρωση !

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο