Με αφορμή την ανακοίνωση-καταγγελία του Σωματείου Ενέργειας «Η Ένωση» για την επίσκεψη του Προέδρου & Δ. Συμβούλου της ΔΕΗ στην Κοζάνη, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ έχει να επισημάνει τα εξής:

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΔΕΗ επιλέγει να απαξιώσει το συνδικαλιστικό κίνημα στη ΔΕΗ αν και θα έπρεπε να πράττει το ακριβώς αντίθετο , λόγω της διαδρομής του σε αυτό και μάλιστα από την κορυφαία θέση του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ.

Ο κ.Παναγιωτάκης ευρισκόμενος στην Κοζάνη για τις εκδηλώσεις της ΔΕΗ  «60 χρόνια ορυχεία» και αντί να αξιοποιήσει την ευκαιρία για μια συνάντηση με τα Σωματεία και τους εκλεγμένους εκπροσώπους των εργαζομένων, προτίμησε μια «κλειστή» , κομματικού χαρακτήρα σύσκεψη με συνδικαλιστές που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ.

Η συμπεριφορά αυτή του κ.Παναγιωτάκη είναι γνωστή και επαναλαμβανόμενη και η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ το διαπιστώνει για μια ακόμη φορά. Ο Πρόεδρος και Δ/νων Συμβουλος συμπεριφέρεται ως η ΔΕΗ να είναι προσωπικό του φέουδο. Κρίμα.

Σε μια περίοδο δραστικών αλλαγών και μνημονιακών επιλογών που πλήττουν καίρια τον Όμιλο ΔΕΗ, ο κος Παναγιωτάκης  επιλέγει την κομματική νομιμοφροσύνη και την ασφάλεια του κομματικού ακροατηρίου αντί του διαλόγου και της συνεργασίας με τους εκπροσώπους των εργαζομένων. Και πάλι κρίμα…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο