Αθήνα     1/9/2012

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σάββατο 6 Σεπτέμβρη

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και τα σωματεία μέλη της απευθύνουν σε όλους τους εργαζόμενους και υνταξιούχους μήνυμα Ενότητας και κάλεσμα – Προσκλητήριο για συμμετοχή στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ, Σάββατο 6 Σεπτέμβρη 2014 στις 18:00 στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη και στην πορεία που θα ακολουθήσει ΕΝΑΝΤΙΑ στην καταστροφική, αντεργατική και αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης.

Εφαρμόζουν πολιτικές φοροεισπρακτικής επιδρομής χωρίς σταματημό κατά των εργαζόμενων και των συνταξιούχων, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ παράλληλα τους φοροκλέφτες, τους εισφοροκλέφτες και τους μεγαλοοφειλέτες.

Η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα των εργαζομένων, η φτωχοποίηση, η λιτότητα, οι απολύσεις, η προσβολή κάθε έννοιας ανθρώπινης αξιοπρέπειας και η βίαιη ανατροπή κάθε οικογενειακού προγραμματισμού είναι τα αποτελέσματα των κυβερνητικών επιλογών και πολιτικών.

Ανατρέπουν με βαρβαρότητα ότι έχει σχέση με την κοινωνική δικαιοσύνη, τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και τις κατακτήσεις.

Κορυφαία πράξη της κυβερνητικής ασυδοσίας είναι η παράκαμψη και η κακοποίηση των Δημοκρατικών θεσμών και η κατάργηση του Συνταγματικού δικαιώματος της ΑΠΕΡΓΙΑΣ με τις αλλεπάλληλες επιστρατεύσεις απεργών.

Η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ είναι επιστρατευμένη ΟΧΙ υποταγμένη.

Απέναντι στις κυβερνητικές επιλογές, στον αυταρχισμό, στη φτωχοποίηση και την κατάργηση του κοινωνικού κράτους η ΓΕΝΟΠ και τα σωματεία προτάσσουν την ενότητα, την συστράτευση και το δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι έχουν μόνο την επιλογή του αγώνα και της αντίστασης για να ανατραπεί αυτή η πολιτική μαζί με τους εμπνευστές της.

Η ΓΕΝΟΠ είναι ΠΑΡΟΥΣΑ στέκεται ΟΡΘΙΑ για την προστασία της ΔΕΗ και των εργαζομένων.

– Αγωνιζόμαστε ενάντια στο ξεπούλημα του ομίλου ΔΕΗ.

– Ζητάμε να σταματήσει κάθε διαδικασία ιδιωτικοποίησης.

– Απαιτούμε την άρση του αντιδημοκρατικού και αντισυνταγματικού μέτρου της ΕΠΙΤΑΞΗΣ των εργαζομένων.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

είναι καθήκον και υποχρέωση ΟΛΩΝ .

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο