Αθήνα, 15/04/2024

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συμμετέχει στην Γενική Απεργία που διοργανώνει η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την Γενική Απεργία που διοργανώνει η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σε μια περίοδο που τα εργασιακά μας δικαιώματα βρίσκονται υπό συνεχείς πιέσεις και περικοπές, είναι καιρός να σταθούμε ενωμένοι και να δείξουμε τη δύναμη της αλληλεγγύης και της αντίστασης, εστιάζοντας στη διαφάνεια, στις εργασιακές σχέσεις, την επαναφορά της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, την αισχροκέρδεια και την ακρίβεια, που ταλανίζουν ολοένα και περισσότερο τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καλεί όλους τους συναδέλφους και τα Σωματεία μέλη της να συμμετάσχουν ενεργά στη Γενική Απεργία που διοργανώνει η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου.

Αυτή η απεργία είναι ένα μήνυμα σταθερότητας και αγώνα για τα δικαιώματα μας, για το μέλλον μας, αλλά και των επόμενων γενεών.

Σας καλούμε όλους να σταθούμε αλληλέγγυοι στην προσπάθεια μας να διεκδικήσουμε την αξιοπρέπεια και τη δικαιοσύνη στους χώρους εργασίας μας. Η συμμετοχή όλων μας είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη των στόχων και την προάσπιση των συμφερόντων της κοινωνίας μας.

Ενωμένοι και δυνατοί, παλεύουμε για τα δικαιώματά μας και υπερασπιζόμαστε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τη διαφύλαξη των εργασιακών μας δικαιωμάτων και να δημιουργήσουμε ένα δίκαιο και αξιοπρεπές περιβάλλον εργασίας.

Όλοι μαζί, συμμετέχουμε ενεργά και δυναμικά στην 24ωρη

Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου.

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΗ

ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, ΩΡΑ 11:00

 

Γραφείο Τύπου ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο