«Ενότητα και ομοψυχία, οι νικητές των εκλογών»

Για μια φορά ακόμη οι εργαζόμενοι στη Δ.Ε.Η βάζοντας πάνω από κόμματα και παρατάξεις το ενδιαφέρον και την ανησυχία τους για το μέλλον της επιχείρησης, απέδειξαν με τη συμμετοχή τους στις εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων στο Δ.Σ της Δ.Ε.Η, το ενωτικό, συνεργάσιμο και ομόθυμο πνεύμα που τους διακατέχει απέναντι στα προβλήματα και τις προκλήσεις τις εποχής.

Νικητής αυτών των εκλογών, πρωτίστως, είναι η συνεργασία, η ενότητα και η ομοψυχία.

Η μεγάλη νίκη της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων αλλά και η προσωπική δικαίωση που δημιουργεί η επανεκλογή μου για μία ακόμα φορά στην πρώτη θέση, επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και την αναγνώριση των θέσεων και των προτάσεων που κατά καιρούς κατέθεσα και επεδίωξα να πραγματώσω όπως και των αξιών που διαχρονικά υπερασπίστηκα.

 Θέσεις και προτάσεις που κύρια έχουν να κάνουν με την κατασκευή της μονάδας «Πτολεμαΐδα V», τις υπεραξίες και τον ρόλο των λιγνιτών, την προάσπιση του εθνικών πηγών ενέργειας, όπως και της σημαντικής προσφοράς και τεχνογνωσίας των στελεχών και του προσωπικού της επιχείρησης.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της παράταξης όπως και τους προέδρους, τα στελέχη και τους συνεργάτες όλων των παρατάξεων των πρωτοβάθμιων σωματείων της ΔΕΗ που στήριξαν το ψηφοδέλτιο.

Να ευχαριστήσω το σύνολο των συνυποψήφιων της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων, οι οποίοι αγωνίστηκαν με ευγένεια και πάθος καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των εκλογών αλλά και την έλλειψη της παρουσίας μου τις τελευταίες μέρες του αγώνα λόγω προβλημάτων υγείας.

Σας ευχαριστώ όλους που τιμήσατε εμένα και το ψηφοδέλτιο μας.

Ταυτόχρονα θέλω να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους, όλων των παρατάξεων που κράτησαν πολύ ψηλά τον πήχη και με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα συντέλεσαν στην άρτια διεξαγωγή των εκλογών.

 Επίσης θέλω να συγχαρώ τους τρεις έτερους εκπροσώπους που εκλέχθηκαν στα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών του ομίλου ΔΕΗ συναδέλφους Νίκο Φωτόπουλο, Κώστα Μασούρα και Φώτη Νικολόπουλο.

Η «νέα εντολή» που έλαβα από τους εργαζόμενους, δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι ο κοινός μας αγώνας συνεχίζεται.  Περισσότερο δυναμικά, περισσότερο διεκδικητικά.

Υπόσχομαι με τη συνεργασία και τη βοήθεια σας να κάνω το καλύτερο.

Σας ευχαριστώ.

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο