Η οργάνωση του αγώνα και των κινητοποιήσεων αλλά και οι επόμενες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Ομοσπονδία μαζί με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης (Περιφέρεια Δυτ.Μακεδονίας, Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων) συζητήθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που συνεδρίασε σήμερα.

Ειδικότερα εξετάστηκαν οι επόμενες κινήσεις και οι νομικές ενέργειες εναντίον της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων αλλά και η στενότερη συνεργασία με τους φορείς των τοπικών κοινωνιών σε Μεγαλόπολη και Φλώρινα προκειμένου «αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο και δυνατότητα να ακυρώσουμε το νόμο στην  πράξη».

Ακόμη, το σώμα ενημερώθηκε για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και την κατάρτιση του τελικού σχεδίου της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που θα καλύπτει τους εργαζομένους στο ΔΕΔΔΗΕ, η υπογραφή της οποίας θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (24/7/2018).

Νωρίτερα σήμερα το πρωί στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου έγιναν ανακοινώσεις για τις νομικές ενέργειες που ξεκινά η Ομοσπονδία , σε άμεση συνεργασία με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα σε εθνικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο