Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ενώνει τη φωνή της με τις άλλες δευτεροβάθμιες οργανώσεις και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ ενάντια στο Πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης που συντηρεί και επαυξάνει τις ολέθριες μνημονιακές πολιτικές σε βάρος του λαού μας.

Οι νέες αντιλαϊκές δεσμεύσεις σε βάρος της χώρας και των εργαζομένων εισάγονται με την παγιωμένη τακτική του «κατεπείγοντος» και της απόλυτης υποταγής στους δανειστές.

Η «παράδοση» και η «δέσμευση» στο Υπερταμείο της Δημόσιας Περιουσίας και ειδικά των επιχειρήσεων στρατηγικού χαρακτήρα όπως η ΔΕΗ υπονομεύουν το μέλλον της πατρίδας μας και συνιστούν επαχθή εκποίηση του δημόσιου πλούτου.

Παράλληλα, η πώληση του 17% της ΔΕΗ στο ΤΑΙΠΕΔ είναι μια ακόμη κραυγαλέα αθέτηση προεκλογικών υποσχέσεων και ολοκληρώνει τις καταστροφικές επιλογές της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ .

Δυστυχώς, ο κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει σταματημό και εκτός των άλλων περιλαμβάνει και νέες αντεργατικές ρυθμίσεις όπως αυτή για τον περιορισμό του βασικού δικαιώματος της απεργίας.

Κανείς δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος και αμέτοχος απέναντι σε αυτές τις επιλογές της κυβέρνησης και η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ μαζί με την κοινωνία θα αγωνιστεί προκειμένου αυτές οι επιλογές να μείνουν κενό γράμμα και να ακυρωθούν στην πράξη.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο