Ευτυχώς, η άμεση αντίδραση των συναδέλφων, της διοίκησης του σταθμού και των ανδρών της Πυροσβεστικής απέτρεψαν τα χειρότερα από την εκτεταμένη ζημιά που σημειώθηκε σε έναν από τους αποθέτες στην αυλή λιγνίτη του ΑΗΣ Καρδιάς χθες το βράδυ και από την οποία κινδύνεψαν άμεσα δύο συνάδελφοι εργαζόμενοι.

φωτο kozan.gr

Τα αίτια του σοβαρού ατυχήματος θα αναλάβει να διερευνήσει επιτροπή της ΔΕΗ στην οποία και θα συμμετάσχει θεσμικά η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ώστε να εντοπιστούν και να διορθωθούν –αν υπάρχουν – αδυναμίες και προβλήματα καθώς και να γίνουν όσα χρειάζονται προκειμένου οι συνάδελφοι μας να εργάζονται με περισσότερη ασφάλεια.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εύχεται «περαστικά» στους δύο συνάδελφους που τραυματίστηκαν και ευχαριστεί θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης για την άμεση βοήθεια και αντιμετώπιση του περιστατικού.

Ακόμη, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καλεί τους εργαζομένους στον Όμιλο ΔΕΗ και στον ΑΔΜΗΕ να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας γιατί «Δεν υπάρχει τίποτε πολυτιμότερο από την ανθρώπινη ζωή».

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο