Το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στον εορτασμό του Αγίου Μανουήλ του εκ Σφακίων στο Παρεκκλήσι του Σταθμού του ΑΗΣ Χανίων της ΔΕΗ

Στην εκδήλωση στα πλαίσια του εορτασμού του Αγίου Μανώλη του Σφακιανού, την Τετάρτη 04/09/2024 το απόγευμα, στο ομώνυμο εκκλησάκι στον προαύλιο χώρο του Σταθμού του ΑΗΣ Χανίων στην Ξυλοκαμάρα, παραβρέθηκε το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, ο Πρόεδρος Αντώνης Καρράς, ο Γεν. Γραμματέας Κώστας Μανιάτης και ο Οργανωτικός Γραμματέας Θανάσης Μάστορας, εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Στη λειτουργία παρευρέθηκαν επίσης εργαζόμενοι της ΔΕΗ με τις οικογένειές τους, ο HR Head της ΔΕΗ Διονύσης Κλαυδιανός, ο οποίος εκπροσώπησε το Δ.Σ. της επιχείρησης, το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Χανίων, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Χανίων και κάτοικοι της περιοχής.

Μετά την λειτουργία, τελέστηκε τρισάγιο για τα τρία παιδιά , θύματα του πρόσφατου τροχαίου δυστυχήματος στον ΒΟΑΚ (Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης).
Στο σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση, στα πλαίσια του εορτασμού του εορτασμό του Αγίου Μανουήλ του εκ Σφακίων, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ Αντώνης Καρράς εξέφρασε την οδύνη του ίδιου και της Ομοσπονδίας σχετικά με το νέο τραγικό δυστύχημα στον ΒΟΑΚ, στα Χανιά, που στοίχισε την ζωή σε τρία νεαρά παιδιά, πληρώνοντας βαρύ φόρο αίματος στο Μολώχ της ασφάλτου.

Η αντιπροσωπεία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, επισκέφθηκε επίσης υπηρεσιακές μονάδες του ΑΔΜΗΕ, της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ της ευρύτερης περιοχή Χανίων, όπου ενημέρωσε, συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με συναδέλφους εργαζομένους στην περιοχή.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

 

Πηγή φωτογραφιών: https://www.zarpanews.gr/chania-giortasan-ton-agio-manoli-ton-sfakiano-sti-dei-photos/

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο