Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ αντιλαμβανόμενοι πλήρως τη δύσκολη οικονομική κατάσταση αλλά και τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, εργάζονται με υπευθυνότητα και με ζήλο ώστε στις παρούσες συνθήκες να συνεχιστεί απρόσκοπτα η πρόσβαση των καταναλωτών στο βασικό αγαθό της ενέργειας.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και οι εργαζόμενοι του Ομίλου θα υποστηρίξουν ,στο μέτρο του δυνατού, κάθε προσπάθεια της διοίκησης του Ομίλου ΔΕΗ για την ομαλή λειτουργία του συστήματος ηλεκτροδότησης και αντιμετώπισης των προβλημάτων που ενδεχομένως θα δημιουργηθούν ενώ είναι ευνόητο ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές παροχών λογω των προβλημάτων ρευστότητας που υπάρχουν στα νοικοκυριά.

Ελπίζουμε η απόφαση της κυβέρνησης για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος να είναι η ενδεδειγμένη. Άλλωστε είναι μια δημοκρατική διαδικασία στην οποία καλείται να αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός.

Σε κάθε περίπτωση πιστεύουμε στην ευρωπαϊκή προοπτική της πατρίδας μας χωρίς νεοφιλελεύθερες πολιτικές και μνημόνια. Μια Ευρώπη της Ανάπτυξης και της Ευημερίας για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο