Η μετάβαση από τη Δευτεροβάθμια στη Τριτοβάθμια εκπαίδευση, μέσω της διαδικασίας των Πανελληνίων εξετάσεων, αποτελεί για τους συμμετέχοντες ένα από τα σημαντικότερα στάδια της προόδου τους.

Οι κόποι, ο αγώνας, οι αγωνίες, οι προσδοκίες και τα όνειρα του κάθε ένα μαθητή, καλούνται κατά κάποιο τρόπο να λάβουν «σάρκα και οστά», με επιτυχή έκβαση της εξεταστικής διαδικασίας.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συμμερίζεται απόλυτα την αγωνία μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων που συμμετέχουν, αδιάσπαστα και με τον τρόπο του ο καθένας, στις εξετάσεις και εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Εύχεται, ο κόπος που κατέβαλαν όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, να βρει δίκαιο αντίκρισμα,  μετά από την προσπάθεια που επί σειρά ετών και με θυσίες κατέθεσαν.

Ζώντας από κοντά την αγωνία των συναδέλφων μας στον Όμιλο της ΔΕΗ, των οποίων τα παιδιά συμμετέχουν στις Πανελλήνιες, ευχόμαστε να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στην διαδικασία κάνοντάς μας για πολλοστή φορά υπερήφανους για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και τα κατορθώματα. 

Καλή δύναμη, καλή επιτυχία.

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο