Η εξέγερση του Πολυτεχνείου είναι από τις κορυφαίες στιγμές της νεότερης ιστορίας μας και των αγώνων του λαού μας για τη Δημοκρατία. Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ μαζί με όλους τους Έλληνες εργαζόμενους τιμούν τους ήρωες και συνολικά τον ξεσηκωμό των φοιτητών ενάντια στη χούντα των συνταγματαρχών.

Το «Πολυτεχνείο» θα φωτίζει πάντα τους αγώνες για έναν καλύτερο και δικαιότερο κόσμο και ταυτόχρονα θα υπενθυμίζει ότι «οι μόνοι χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν δόθηκαν».

Η οικονομική κρίση συνεχίζει να παράγει καταστροφικά αποτελέσματα για τους εργαζόμενους και να υποθηκεύει το μέλλον των νέων της πατρίδας μας. Την ίδια ώρα μπαίνει πωλητήριο σε επιχειρήσεις στρατηγικού χαρακτήρα , όπως η ΔΕΗ , με αρνητικότατες συνέπειες για το δημόσιο συμφέρον και τα βασικά αγαθά.  

Σήμερα, η συμμετοχή όλων μας στους αγώνες ενάντια στις βάρβαρες πολιτικές της λιτότητας και της κατεδάφισης του κοινωνικού κράτους έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία και καθιστά αναγκαία τη δέσμευση μας να αγωνιστούμε για μια άλλη πολιτική με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και στον ΑΔΜΗΕ συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλη τη χώρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πατήστε εδώ για να εκτυπώσετε 

 

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο